Deklarácia práv človeka a občana z roku 1789

„Slobodná výmena myšlienok a názorov je jedným z najcennejších práv človeka: každý občan môže preto slobodne hovoriť, písať, tlačiť, tým nie je dotknutá jeho zodpovednosť za zneužitie tejto slobody v prípadoch stanovených zákonom.“

piatok 24. júna 2011

Kauza TECHNOPOL a jej pozadie

dvaja podvodníci

Vo viacerých článkoch sa budem venovať aj tejto už veľmi otrepanej kauze. Žiadne ,,slobodné‘‘ médium totiž dodnes neuviedlo skutočné fakty o pozadí tohto závažného podvodu na ktorý doplatil, samozrejme slovenský daňový poplatník. Vďaka tejto kauze sa po dlhom pátraní dozvedeli aj moji predkovia kto vlastne Michal Kováč starý je. Spomeniem to po ukončení tejto viac časťovej ,,epizódky‘‘.

Je zarážajúce informačné embargo dané na túto podvodnú akciu. Ako je vidieť tieto články majú čo do seba lebo rôzny dezinformátori a súkromní agenti spoločnosti SIS márne pátrajú po tom odkiaľ beriem tieto nanajvýš delikátne informácie. Chcem im len odkázať nasledujúce : CHLAPCI A DIEVČATÁ PODPORUJÚCE ORGANIZOVANÝ ZLOČIN BIELYCH GOLIEROV UVEDOMTE SA, ŽE SVOJOU ČINNOSŤOU NIJAKO NEPORUŠUJEM ZÁKON ŽIADNEJ KRAJINY ANI ŽIADNEHO SPOLOČENSTVA. ROBÍM TO ČOHO NIE STE VY SCHOPNÍ A ZA ČO STE PLATENÍ. NIEKTORÍ AŽ VEĽMI DOBRE. NAMIESTO TOHO ABY SOM MAL VAŠU PODPORU A POMOC STE SA NA PRÍKAZY SVOJICH NADRIADENÝCH VEHEMENTNE PUSTILI DO AKCIE NA ZLIKVIDOVANIE AKÝCHKOĽVEK INFORMÁCIÍ TÝKAJÚCICH SA ,,MOJEJ‘‘ KAUZY. ČASŤ Z VÁS UŽ PRE VLASTNÚ NESCHOPNOSŤ PRIŠLA O MIESTA A DOBRE PLATENÉ FLEKY. VOBEC MA TO ALE NEMRZÍ A MIENIM POKRAČOVAŤ AŽ DO TEJ DOBY KÝM SA SPOR O NAŠE PRÁVOPLATNÉ DEDIČSTVO NEUKONČÍ. VYTVORILI STE ZO MŇA NEPRIATEĽA ŠTÁTU A VÁS MUSÍ VEĽMI HNEVAŤ, ŽE SA TO OBRÁTILO PROTI VÁM. ZÁKERNOSŤ A ODHODLANOSŤ S AKOU SA VENUJETE MOJEJ OSOBE BY STE MALI VENOVAŤ ČLOVEKU KVOLI KTORÉMU TÁTO STRÁNKA VZNIKLA. A TAKISTO ĎALŠÍM AKO JE NAPRÍKLAD FINANČNÝ DILETANT IVAN MIKLOŠ ALEBO PROTIPRÁVNE SLÚŽIACI MINISTER ZAHRANIČNÝCH VECÍ... A TAKTO BY SOM MOHOL POKRAČOVAŤ ĎALEJ. CHCEM VÁS PRETO POŽIADAŤ ABY STE SA UŽ KONEČNE PRESTALI VENOVAŤ MOJEJ OSOBE A ZAČALI RIEŠIŤ MILIARDOVÉ ÚNIKY ZO  ŠTÁTNEJ KASY SLOVENSKEJ REPUBLIKY. AK BUDEM ĎALEJ INFORMOVANÝ O VAŠICH POKUSOCH MA ZDISKREDITOVAŤ BUDEM NÚTENÝ ZVEREJNIŤ MENÁ AGENTOV, KTORÍ SÚ NA MŇA NASADENÍ S ICH PODOBIZŇAMI ABY VŠETCI OBČANIA SR VEDELI NA KOHO SI NA ULICI DÁVAŤ POZOR.


Ospravedlňujem sa čitateľom za takýto úvod ale bolo to potrebné nakoľko minister vnútra Daniel Lipšic namiesto toho aby riešil už takmer rok starý prípad únosu a vydierania a okrádanie slovenského národa rieši so svojím maďarským poskokom tričká a rôzne druhy oblečenia, ktoré v dnešnej dobe nosia mladí ľudia. Pánu ministrovi bude v najbližších dňoch odoslaný dokument po ktorom ak sa nevyjadrí budú podniknuté kroky, ktoré budú informovať viaceré inštitúcie o tom ako podporuje organizovaný zločin vo vlastných radoch.


Spať ale k Technopolu

Samozrejme, že Michal Kováč a spol. robili obchody, ktoré boli podozrivé. Jeden z týchto obchodov bol navrhnutý aj Technopolu, pričom referenti Technopolu ho zamietli, vedeli, že pôjde o nezákonný obchod a tento obchod sa neuskutočnil. Po tomto rozhodnutí referentov sa stala vec v štáte, ktorá ovplyvnila ďalší chod veľmi výrazne. Bola uskutočnená devalvácia koruny československej. Technopol ako organizácia zahraničného obchodu z titulu devalvácie mal veľké straty a na vyrovnanie týchto strát potrebovali aby z federálnych fondov prišli čo najskôr peniaze a mohli tieto straty sanovať. Preto o pomoc požiadali predsedu Federálneho zhromaždenia Michala Kováča staršieho. Ten navštívil generálneho riaditeľa Technopolu. (dodnes o tom existuje spis, vec preverovala ešte vtedajšia spoločná tajná služba - poznámka autora) Rokoval s ním, dohodli sa že zabezpečí prenos týchto prostriedkov a súčasne zabezpečí, že Technopol urobí obchod s jeho synom podľa pravidiel určovaných jeho synom. To sa aj stalo. Je to zadokumentované a preukázané len nie je politická vôľa zrušiť Kováčove amnestie, ktoré brzdia vysetrovanie. Na základe toho boli vyplatené peniaze, nebol dodaný tovar, obchod sa negatívne prejavil v Holandsku a šetrilo sa všade inde.

V PRIEBEHU ŠETRENIA TEJTO KAUZY SA UKAZOVALI I ĎALŠIE PODOZRENIA Z ĎALŠÍCH VECÍ, KTORÉ MOHLI PRINIESŤ A OSVETLIŤ PRAVDU, ČO SA VLASTNE STALO. V TOMTO ZMYSLE V PRVOPOČIATKU NEBOL KOVÁČ MLADŠÍ, ALE BOL TO JEHO OTEC.

V prílohe prinášam kópiu voľne dostupnú aj na internete ohľadne Zákona o prepočte devízových aktív a pasív v oblasti zahraničných pohľadávok a záväzkov organizácií v súvislosti s kurzovými opatreniami. Išlo prakticky o začiatok konca ekonomiky tak ako na Slovensku tak aj v Čechách.

Nabudúce sa chcem venovať tomu ako si v tejto kauze zainteresovaní rozdelili úlohy a následne delili peniaze.

Lukáš Gemza