Deklarácia práv človeka a občana z roku 1789

„Slobodná výmena myšlienok a názorov je jedným z najcennejších práv človeka: každý občan môže preto slobodne hovoriť, písať, tlačiť, tým nie je dotknutá jeho zodpovednosť za zneužitie tejto slobody v prípadoch stanovených zákonom.“

piatok 27. mája 2011

Odovzdávanie dokumentov týkajúcich sa dedičstva časť 2. (časť 9.)


Ako vidieť zverejňovanie tohto príbehu má veľký zmysel. Veľa zainteresovaným sa to veľmi nepáči. Čo dodať pravda bolí hlavne vtedy ak odkrýva veľa vecí o ktorých ľudia nič nevedeli.
Včera oznámil európsky European Anti-Fraud Office (OLAF) o sprísnení trestov za podvody a ďaleko rozsiahlejšie pátranie po nich. Platí to hlavne na pranie špinavých peňazí politikov. To sa určite veľmi nepáči ľudom ako je Michal Kováč a zberbe okolo neho. Preto dnes vysvetlím ako to bolo s odovzdávaním dokumentov.


Ako som spomenul – naša teta Margita naivne verila starému – bankovému – podvodníkovi Kováčovi. A tak sa stalo, že za účasti môjho strýka Fera odovzdala dokument oprávňujúci k výberu peňazí spolu s rodnými listami všetkých súrodencov a ďalšími dokumentmi potrebnými k úspešnému vybaveniu dedičstva. . Pri odovzdaní bola prítomná aj manželka Kováča Emília. Žena, ktorá sa síce tvári milo ale v skutočnosti je to takisto diablom posadnutá osoba. Jej sa takisto mienim, venovať v osobitnej časti. Teta naivne verila, že Kováč jej naozaj pomôže. Celé odovzdávanie prebehlo v Margitinom byte na ulici Kupeckeho v Bratislave. V dotyčnej bytovke v tej dobe býval terajší prezident Ivan Gašparovič, teraz tam býva jeho syn a tiež tam býval bankový podvodník. Ten to dnes popiera pritom tam podľa listov vlastníctva tam má byt dodnes čoho je dôkazom je aj to, že jeho meno je doteraz na zvončeku. Stojí za zmienku to, že vo dvore činžiaka sa natáčal prvý diel filmu FONTÁNA PRE ZUZANU. Kováč namiesto pomoci tete celé dedičstvo naozaj vďaka svojmu vtedajšiemu postaveniu vybavil ale tak, že si všetko nechal sám pre seba a celý majetok mojich predkov spreneveril vo svoj prospech. Teta Margita zo žiaľu nad tým čo sa stalo vážne ochorela, oslepla a za krátky čas zomrela. To všetko ma na svedomí Michal Kováč. To ale naše štátne orgány nezaujíma. Tie práve naopak robia všetko preto aby celú vec čo najviac ,,ututlali‘‘.

Preto sa otvorene pýtam ministra vnútra JUDr. Daniela Lipšica – PÁN MINISTER STE ČLENOM KRESŤANSKEJ STRANY. TEDA MALI BY STE SA SNAŽIŤ ABY NAOZAJ PLATIL ZÁKON PRE VŠETKÝCH ROVNAKO BEZ OHĽADU NA TO ČI JE OBČAN PREZIDENT ALEBO BEZDOMOVEC. NIEJE TOTIŽ MOŽNÉ ABY Z POLITIKOV BOLI NADĽUDIA, KTORÍ SI MYSLIA, ŽE SI MOŽU DOVOLIŤ VŠETKO. NAMIESTO POMOCI OD ÚRADOV SOM SA DOČKAL NEMOŽNÉHO PRENASLEDOVANIA, KTORÉ JE JASNE POLITICKY MOTIVOVANÉ. SOM ALE VEĽMI RÁD, ŽE MÁM NA ZÁPADE VEĽMI SILNÚ PODPORU, KTORÁ STOJÍ ZA VŠETKO. DOKEDY BUDETE MLĆAŤ ?? VEĽMI DOBRE VIETE O BEZPRÁVÍ PÁCHANOM MICHALOM KOVÁČOM.

Aj takto vyzerá bahno politickej scény na Slovensku. Bývalý prezident svoju funkciu využíval na páchanie rôznej trestnej činnosti, ktorú nemá žiaden úrad záujem riešiť. Na budúce zverejním tretí a zároveň posledný list, ktorý som poslal tomuto človeku bez štípky a hanby a svedomia.

Lukáš Gemza

filmova fontana pred cinziakom na Kupeckého ulici