Deklarácia práv človeka a občana z roku 1789

„Slobodná výmena myšlienok a názorov je jedným z najcennejších práv človeka: každý občan môže preto slobodne hovoriť, písať, tlačiť, tým nie je dotknutá jeho zodpovednosť za zneužitie tejto slobody v prípadoch stanovených zákonom.“

nedeľa 13. novembra 2011

Kauza Technopol a jej priamy priebeh

Obvinený v kauze Technopol poskytovali slovenským médiám cielene vyberané a skreslené informácie. Jednoznačne si myslím, že to bol čisto náhodný zámer oklamať slovenskú verejnosť.

Holanďan van der Werff  pred koncom roku 1991 navrhol Krylovi zoznámenie s jeho troma veľmi dobrými obchodnými partnermi z Bratislavy. Pre informáciu išlo o mladého Kováča, Syča-Milého a Mariána Kočnera. Tí sa nakoniec stretli v Krylovej kancelárii v Mníchove a predostreli mu už hotový plán tzv. kauzy Technopol. Na dokreslenie holanďan bol v tej dobe spolumajiteľom firmy SYČKO s mladým Kováčom a Syčom-Milým.

Schéma podvodu spočívala v obchode s textíliami. Firma Introcomerce bola špeciálne založená na túto ,,operáciu,, priamo Mariánom Kočnerom na meno neexistujúceho poľského občana Jendrzeja Mariana Ignaciewicza. Falošný pas tejto falošnej osoby vlastnil práve Kočner. Táto firma poslala Krylovi vzorky. V predošlej časti som sa tomu venoval takže tieto vety sú len pre informáciu. 

Len musím uviesť, že Krylovi bolo holanďanom povedané, že má s jeho spoločníkmi už zopár takýchto nelegálnych obchodov, že sú vysoko spoľahlivými a otec Kováča disponuje veľkým politickým vplyvom a vplyvom vo finančných kruhoch vtedajšej republike...

Kauza je omnoho rozsiahlejšia a pre rozšírené informácie doporučujem navštevovať túto stránku.

S pozdravom L.G.